Diensten

Onze dienstverlening richt zich op de volgende disciplines:

Aanhuur/aankoop

Noordland Makelaars heeft jarenlange ervaring met transacties in commercieel vastgoed. Wij begeleiden onze klanten bij het aanhuren/aankopen van huisvesting vanaf een eerste vrijblijvend oriëntatiegesprek tot het moment van ondertekening van de overeenkomst en de daaropvolgende oplevering. Onderdeel van onze werkzaamheden zijn o.a. het inventariseren van uw mogelijkheden, het begeleiden van bezichtigingen en het commercieel structureren van de transactie tegen de meeste optimale voorwaarden.

Verhuur/verkoop

Noordland Makelaars heeft jarenlange ervaring met transacties in commercieel vastgoed. U krijgt van ons een weldoordacht advies, om uw object optimaal te verkopen of te verhuren. Noordland Makelaars begeleidt haar klanten bij het verhuren/verkopen van objecten vanaf een eerste vrijblijvend oriëntatiegesprek tot het moment van ondertekening van de overeenkomst en de daaropvolgende oplevering. Onderdeel van onze werkzaamheden zijn o.a. het inventariseren van uw mogelijkheden, het begeleiden van bezichtigingen en het commercieel structureren van de transactie tegen de meeste optimale voorwaarden.

Aan- en verkoop van beleggingsobjecten

Noordland Makelaars is zeer regelmatig betrokken bij de aan- en verkoop van beleggingsobjecten en portefeuilles namens beleggers en projectontwikkelaars. Wij analyseren het vastgoed en toetsen de marktconformiteit van de huur en het rendement. Namens opdrachtgevers voert Noordland Makelaars de onderhandelingen om uiteindelijk tot de verwerving of verkoop van het object/de portefeuille te komen tegen de meest optimale condities.

Heronderhandeling van een bestaande huurovereenkomst

U overweegt een nieuwe huurtermijn aan te gaan voor uw bedrijf en krijgt een nieuw aanbod van de verhuurder. Is dit aanbod echter wel marktconform? Vraagt u zich af wat een marktconforme huurprijs is in de huidige markt? Heeft u voldoende flexibiliteit bedongen in uw huurovereenkomst? Vragen waar wij u graag verder bij helpen.

 

Onze contactgegevens

Noordland Makelaars
Tolhûsleane 2
8401 GA Gorredijk 

0512 52 22 65
info@noordlandmakelaars.nl