Noordland team

Het team

Mikloos Knijff RM

Mikloos KnijffNa jarenlang actief te zijn geweest als bedrijfsmakelaar in Emmen nam Mikloos in 2005 Noordland Makelaars over van Jan Brander. Mikloos startte zijn loopbaan in 1998 met een stage bij Noordland Makelaars.

In zijn carrière is Mikloos betrokken geweest bij zeer uiteenlopende vastgoedtransacties. Door te klikken op het kopje transacties krijgt u een goed beeld van de transacties die hij de afgelopen periode heeft gerealiseerd.

Mikloos heeft jarenlange ervaring in het adviseren en ondersteunen van eindgebruikers in commercieel vastgoed. Tevens beschikt hij over een zeer uitgebreid netwerk van (institutionele) beleggers en ontwikkelaars.

Esther IJtsma

Esther IJtsma is sinds 1 juli 2018 allround-officemanager bij Noordland Makelaars.

Ze heeft veel ervaring met het opstellen van overeenkomsten en kennis van fiscale zaken. In 2014 heeft Esther de bachelor Fiscaal Recht & Economie gehaald en in 2020 de bachelor Sociaal Juridische Dienstverlening. Tijdens deze opleidingen heeft ze veel kennis opgedaan die goed van pas komt in de vastgoedpraktijk. In 2021 is zij begonnen met de opleiding ‘basistheorie vastgoeddeskundige’ van de Academie voor Vastgoed.

Esther verzorgt het opstellen van alle koop- en huurovereenkomsten en is verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de website en Funda. Daarnaast verzorgt zij de financiële administratie en onderhoudt zij het contact met onze klanten.

 

Onze contactgegevens

Noordland Makelaars
Tolhûsleane 2
8401 GA Gorredijk 

0512 52 22 65
info@noordlandmakelaars.nl